Een cateraar in Bergen op Zoom is iemand die eten en drinken verzorgt voor verschillende soorten gelegenheden, zoals feesten, bruiloften, recepties, evenementen of vergaderingen. Een cateraar kan ook andere diensten leveren, zoals het regelen van de locatie, het meubilair, de aankleding, de bediening, de muziek en het entertainment. Direct een cateraar nodig? Via cateringregelen.nl vind je eenvoudig cateringbedrijven in Bergen op Zoom.

 

Verschil cateraar en chef-kok

Een cateraar verschilt van een chef-kok in de zin dat een cateraar niet alleen kookt, maar ook alles organiseert en coördineert wat er bij een evenement komt kijken. Een chef-kok is vooral gespecialiseerd in het bereiden van gerechten en het aansturen van het keukenpersoneel. Een cateraar kan zelf koken of een chef-kok inhuren om dat te doen.

 

Wat is het dienstenpakket van cateringbedrijven in Bergen op Zoom?

Een cateraar kan verschillende soorten menu’s aanbieden, afhankelijk van de wensen en het budget van de klant. Zo kan een cateraar bijvoorbeeld een hapjesbuffet, een brunch, een lunch, een high tea, een diner, een BBQ of een foodtruck verzorgen. Een cateraar kan ook rekening houden met speciale dieetwensen of voorkeuren, zoals vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of halal. Een cateraar kan je dus veel werk uit handen nemen als je een geslaagd evenement wilt organiseren. Een cateraar zorgt ervoor dat je gasten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken en dat alles vlot verloopt.

Wat kan ik allemaal bestellen bij cateringbedrijven in Bergen op Zoom?

 • Hapjesschaal: Dit is een schaal met kleine hapjes die je kunt serveren bij een borrel, een verjaardag of een receptie. De hapjes kunnen koud of warm zijn en variëren van kaasblokjes en worstjes tot miniquiches en spiesjes. Een hapjesschaal is ideaal om je gasten te verwennen met iets lekkers zonder veel moeite.
 • Buffetten: Dit is een vorm van catering waarbij je gasten zelf kunnen kiezen wat ze willen eten uit een grote variatie aan gerechten. Een buffet kan bestaan uit verschillende thema’s, zoals Italiaans, Chinees, Hollands of Mediterraans. Een buffet is geschikt voor grotere groepen en geeft je gasten veel keuzevrijheid en flexibiliteit.
 • Salades: Dit zijn frisse en gezonde gerechten die je kunt serveren als voorgerecht, bijgerecht of hoofdgerecht. Salades kunnen gemaakt worden van verschillende ingrediënten, zoals groenten, fruit, kaas, noten, vlees of vis. Een salade is een goede optie om je menu wat lichter en kleurrijker te maken.
 • Barbecue: Dit is een vorm van catering waarbij je gasten kunnen genieten van gegrild vlees, vis of groenten op een houtskool of gasbarbecue. Een barbecue kan vergezeld worden van sauzen, brood, salades en drankjes. Een barbecue is een gezellige en informele manier om samen te eten in de buitenlucht.
 • Bedrijfsfeesten: Dit zijn feesten die georganiseerd worden door of voor een bedrijf om bijvoorbeeld een jubileum, een opening, een kerstborrel of een teambuilding te vieren. Een cateraar kan zorgen voor de aankleding, de muziek, de bediening en natuurlijk het eten en drinken. Een bedrijfsfeest is een leuke gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen en de sfeer te verbeteren.
 • Bruiloften: Dit zijn feesten die georganiseerd worden om de liefde tussen twee mensen te vieren. Een cateraar kan zorgen voor de locatie, de decoratie, de taart, de champagne en natuurlijk het diner of de receptie. Een bruiloft is een bijzondere dag die je wilt delen met je familie en vrienden en waar je wilt genieten van heerlijk eten en drinken.

 

Populaire cateringbedrijven in Bergen op Zoom

In de regio Bergen op Zoom zijn er tal van cateraars actief die jou kunnen helpen met diverse opdrachten. Van een kleine hapjesschaal voor een feestje tot partycatering voor een groot feest. Hieronder vind je onze top-5 cateraars in en rondom Bergen op Zoom:

 

 1. Terheijden Traiteurs (Florastraat 90, 4613 CT Bergen op Zoom)
 2. BFS Food Factory & Events (Van Konijnenburgweg 44c, 4612 PL Bergen op Zoom)
 3. Mixx catering (Ampèrestraat 9, 4622 RE Bergen op Zoom)
 4. Van Verswijveren Catering (Steenspil 12J, 4661 TZ Halsteren)
 5. Smaeck Food & Catering (Koningsspil 18, 4661 TW Halsteren)