De wereld verandert en we zijn niet blind voor de huidige ontwikkeling waarin het duurzaam aspect steeds vaker belangrijker wordt. Groen, duurzaam en biologisch is iets waar we veel waarde aan hechten en daarom hebben we gekozen het eten van lokale boeren af te nemen. Vooral vlees is belangrijk want wat je ziet in het huidig milieu dat massa niet meer van deze tijd is en daarom juist die lokale boeren te stimuleren vlees te ontwikkelen dat niet alleen lekker smaakt maar ook nog eens goed gevoed is op grond uit de regio. De kaart hebben we daarom aangepast. We gaan met gerechten hier op in spelen en per menu een verhaal vertellen waar het vandaan komt, welke vlees het is en hoe ze zijn gevoed. Ook de dranken hebben we hier op aangepast. Zo hebben we lekkere witte wijnen, rode wijnen, mousserende wijnen en frisse smaken. Juist deze zijn biologische wijnen met een touch van Vegan wijn. Lekker en fris is het uitgangspunt waarbij duurzaam de voorloper is.

Gerechten van de wereldkeuken

Ook de gerechten willen we een internationaal karakter geven. Sinds de serie met Sergio Herman merken we dat men enthousiaster is dat gerechten internationaal worden bereid. Variatie met kruiden, soorten vlees en smaken is iets waar we meer mee gaan experimenteren. Ook bier moet lekker fris zijn, we hebben Heineken, Leffe bier en veel speciaal bieren die we met verschillende gerechten kunnen presenteren. We willen daarom veel Italiaanse wijn kopen en investeren in een nieuwe selectie kwalitatieve wijnen. Dus mocht je interesse hebben in catering, vraag dan eens naar de wijnkaart. We kunnen dus van tevoren de wensen doornemen en er voor zorgen dat de wijnkaart af is gestemt op het gerecht. Ook de nagerechten zijn in diverse stijlen dus daar is het ook zeker interessant om mee te nemen. Verschillende nagerechten zijn dus vantevoren al te boeken. Neem contact op voor meer informatie.